Afgelopen zondag had ik afgesproken met Agnes en haar bijrijdpaard Iros, een 25-jarige Arabierruin die je zijn leeftijd zeker niet zou geven. Hij staat dagelijks heerlijk op de wei dus was wel in teddyberenverpakking, maar desondanks bleek hij erg fotogeniek en vooral heel erg braaf, want het was best druk op het strand.

Het was koud! Daarom ben ik extra blij met de hulp van Agnes en het trotseren van de kou (zonder handschoenen!) om mij te helpen om mijn paardenportfolio uit te breiden.

Het weer viel helaas in de ochtend nog wat tegen ten opzichte van de voorspellingen, maar desondanks heb ik met 2 van mijn lenzen een variƫteit aan plaatjes kunnen schieten. En Agnes blij gemaakt met het resultaat.

We hebben afgesproken om als Iros weer in zijn zomertenue rondloopt nog een keer een shoot te doen, dus houd het blog tegen die tijd goed in de gaten als je net als ik een beetje fan bent geworden van Iros!