In de duinen van Noordwijkerhout, vrijdag eind van de middag.

We hadden gehoopt op een prachtige zonsondergang aan zee, maar zoals zo vaak gooide het weer ook nu roet in het eten en waar het eerder deze dag nog gewoon blauw en zonnig was, werd het richting einde middag steeds grijzer en bewolkter.
Toch besloten we ervoor te gaan, en dan maar over te gaan op plan B…
Dat is het nadeel van buitenfoto’s, je weet nooit of de voorspellingen uitkomen (dit keer had ik gekeken op zonradar en die gaf een heel goede kans op veel zon aan voor het einde van de middag…) en je zal vaak moeten improviseren. Dat maakt het ook wel weer een extra uitdaging natuurlijk en die ga ik graag aan!

Deze foto vind ik wel erg sfeervol geworden zo met de duinen op de achtergrond.

En heel veel respect voor de zwangere Judith, die ondanks de kou en behoorlijk frisse wind persé zonder jas op de foto wilde.